Ændringer i forbindelse med afholdelse af vielser.

Vielserne foregår på Ting- og Arresthuset hver fredag og hver anden lørdag i ulige uger.
På Det gamle Rådhus i Ribe, foregår vielserne hver fredag og hver anden lørdag i lige uger.

 

På grund af restriktioner er det i øjeblikket kun beboere i Slesvig-Holsten, der har lov til at krydse den danske grænse uden en værdig grund.

Derfor kan par fra denne del af Tyskland stadig blive gift i det gamle rådhus i Ribe. Du kan holde dig opdateret om de aktuelle indrejseregler på dette websted: https://coronasmitte.dk/rejser-ind-i-danmark

For at reducere risikoen for smitte med det nye coronavirus er maksimalt 2 gæster i øjeblikket tilladt ved en bryllupsceremoni.

Alle skal bære en næsebeskyttelsesmaske, når de kommer ind i huset!

Bliv gift på et særligt sted

Drømmer I om at blive gift på et helt særligt sted, er det naturligvis også muligt i Esbjerg Kommune. Hvad enten I planlægger bryllup på stranden, i haven, på vandet eller et helt fjerde sted, er vi parate til at foretage den officielle del af vielsen.

Billede

I kan for eksempel vælge at blive gift her


Bliv gift ved særlige begivenheder og på havet

Er I til noget helt særligt, tilbyder vi brudepar at blive gift ved særlige begivenheder som for eksempel ved næste Tall Ships Race i Esbjerg (juli/august måned), Tulipanfest i Ribe (maj/juni) eller i forbindelse med andre særlige begivenheder.


Bliv gift på havet

Ønsker I at blive gift på havet, stiller vores giftefogeder selvfølgelig også gerne op til det, men skib eller anden transport står I selv for. Lyder det som noget for jer, er I meget velkomne til at kontakte Vielseskontoret, så finder vi en løsning sammen. 

 

Kontakt Vielseskontoret for at høre mere om vielser ved særlige begivenheder eller vielser på havet og læs meget mere her: Sådan gør I

 

Vær opmærksom på at I selv skal medbringe to vidner til vielser på havet eller i forbindelse med særlige begivenheder.

 

Sådan foregår vielsen

Vi lægger stor vægt på, at jeres vielse bliver, som I ønsker den. Når vi har budt jer velkommen, forestår en af vores giftefogeder den officielle vielses sammen med en bryllupstale.

Herefter er der tid til at udveksle ringe og til at tage billeder. Højtideligheden afsluttes med overrækkelse af jeres vielsesattest.

Vielse i Esbjerg

I Esbjerg kan vielsen finde sted i det gamle raffinerede Ting- og Arresthus’ smukke centrale bygning, som strækker sig 30 meter mod himlen.

Læs mere

Vielse i Ribe

I Ribe finder vielsen sted i smukke historiske lokaler på Det Gamle Rådhus.

Læs mere

For at blive gift er der nogle betingelser, som skal være opfyldt, inden vielsen kan finde sted.

Læs mere